Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip και η αδελφή του, Άσπα Αναστασοπούλου, αναφέρθηκε στην απώλεια του αδελφού της.

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend η τραγουδίστρια μίλησε με αφορμή το τραγούδι που έβγαλε μετά τον χαμό του Mad Clip.
«Θέλαμε να κάνουμε όλο αυτό το πρότζεκτ μαζί με τον αδελφό μου. Δυστυχώς ήρθαν τα γεγονότα και δεν προλάβαμε. Το θεώρησα τιμητικό να το κάνω για εκείνον, ήθελα να τον τιμήσω. Μου έλεγε να είμαι ο εαυτός μου και να μην προσποιηθώ ποτέ κάτι άλλο. Αυτό έχω κρατήσει σαν συμβουλή κι αυτό προσπαθώ να κάνω».
Σε ερώτηση για το πώς διαχειρίστηκε την απώλειά του, η Άσπα απάντησε: «Αν δεν το ζήσεις, δε νομίζω ότι υπάρχει βιβλίο οδηγιών για το πώς θα το διαχειριστείς. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο».
Όσον αφορά στο περιστατικό στα βραβεία MAD ανάμεσα σε Snik και Light ανέφερε: «Αν ζούσε, δεν νομίζω ότι θα γινόταν αυτό το περιστατικό. Ο αδελφός μου ήταν ενωτικός και πολύ υπερήφανος γι’ αυτή τη μουσική και για ό,τι έχει καταφέρει ο κάθε καλλιτέχνης μεμονωμένα σε αυτό το είδος. Δε νομίζω ότι θα το επικροτούσε όλο αυτό».

Leave a Comment