Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor, τη δικαστική διαμάχη με την Πάολα και τη δίκη που εκκρεμεί, αλλά και τον γιο του που του θυμίζει τον πατέρα του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δήλωσε πως θα του άρεσε πολύ να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά δεν θα το έκανε φέτος.
«Θα είχε πολλή πλάκα να με σχολιάζει ο Γιώργος Λιανός, αλλά φέτος θα κάνουν το All Star, άρα πάμε για την επόμενη χρονιά. Το έχουμε κουβεντιάσει και με τον Γιώργο Λιανό. Και η σύζυγός μου συμφωνεί να πάω», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής.Στη συνέχεια, μίλησε για ένα πιο δυσάρεστο θέμα, τη δικαστική διαμάχη με την Πάολα. «Περιμένουμε να βγει η απόφαση. Δεν με νοιάζει το οικονομικό όφελος, μου είναι αδιάφορο. Θέλω να βάλω τα όριά μου σε συνθέτες που βάζουν το όνομά τους σε μέρη που δεν τους ανήκουν. Με την Πάολα δεν έχω μιλήσει», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα του και σημείωσε πως ο γιος του του μοιάζει φοβερά. «Είναι πολύ συγκινητικό που ακούω το όνομα του πατέρα μου μέσα από ένα μικρό ανθρωπάκι. Ο γιος μου μοιάζει πολύ στον πατέρα μου», ανέφερε κλείνοντας.
 

Leave a Comment