Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (9/9) ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Οι δυο τους μίλησαν για την σχέση τους και την οικογένειά τους.
Υποδεχόμενη τον τραγουδιστή, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Kάθε φορά νιώθω το ίδιο πράγμα όταν σε ακούω. Χαίρομαι που είσαι κοντά μας και όλα αυτά τα χρόνια να βλέπω την εξέλιξή σου, αλλά χαίρομαι που ολοκληρώνεις και ένα άλλο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. Είδα μια εξωστρέφεια δικιά σου που δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι έχεις βρει τον άνθρωπό σου».
 
 
Απαντώντας, ο διάσημος τραγουδιστής είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι η Γαλάτεια με ξεκλείδωσε και όταν περνάς καλά δεν κρύβεται. Έχει βρει τα κουμπιά μου, περνάμε καλά, γελάμε πολύ».
Η σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου, αφού είπε ότι είναι ενθουσιασμένη που γνώρισε την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για την σχέση της με τον τραγουδιστή.
«Είμαι στη νούμερο ένα παρουσιάστρια, αισθάνομαι πολύ καλά. Με τον Γιώργο είμαστε 7 χρόνια μαζί. Ήταν αυτός που με πλησίασε πρώτος».
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια, μόλις 20 χρονών, είχε πάει εκεί για να διασκεδάσει με την παρέα της.
Ήταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας με την πρώτη ματιά.
«Τραγουδάω σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και βλέπω στο κοινό τη Γαλάτεια. Ζήτησα έναν προβολέα πάνω από τη Γαλάτεια και της είπα “Από σήμερα και από εδώ και πέρα θα είμαστε μαζί”. Με το που την είδα ήταν κεραυνοβόλος έρωτας.
Γενικά δεν ήμουν της σχέσης και δεν το περίμενα», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος για τη γνωριμία τους.
Από την πλευρά της, η Γαλάτεια Βασιλειάδου είπε: «Γύρισα να δω σε ποια μίλησε. Δεν το πίστευα! Μετά από ένα χρόνο ξαναβρεθήκαμε και συνέχισε να μη μιλάει. Πήγα κοντά του και μου είπε ότι είχε πιει 7 ποτά για να μου μιλήσει. Στις αρχές ήταν πολύ ντροπαλός μαζί μου.
Εγώ σπούδαζα Μαθηματικά στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν θέλω να γίνω εκπαιδευτικός. Έχω εταιρεία με παιδικά καρότσια και το έκανα όταν ήμουν έγκυος στο 2ο παιδί.
Επειδή είμαι μαμά γνωρίζω τις ανάγκες των παιδιών».
Και πρόσθεσε: «Η μαμά μου φρίκαρε, είχαμε πολλά θέματα απλά ήμουν σίγουρη για τον Γιώργο. Με έκανε να νιώθω σίγουρη μαζί του, να πιστέψω με τον εαυτό μου. Είναι ο μόνος που μου το έβγαλε».
Η γνωριμία του τραγουδιστή με τη μητέρα της ωστόσο ήταν… θεαματική.
«Με έπιασε από τον γιακά την πρώτη φορά και μου είπε κοίτα να μην πληγώσεις την κόρη μου».
 

Leave a Comment