Πρεμιέρα είχαν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ζόζεφιν.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στις φήμες γύρω από τη σχέση του με τη Ζόζεφιν.
«Η Ζόζεφιν είναι ένα πλάσμα, το οποίο όταν το γνώρισα για να κάνουμε κάποια τραγούδια, ταιριάξαμε πάρα πολύ. Γίναμε πολλοί φίλοι» είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης και όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι εκείνος απάντησε: «Είμαστε φίλοι και κάνουμε τη δουλειά μας. Λογικό είναι όταν κάνεις ένα ερωτικό τραγούδι και είναι μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας να υπάρχει κι αυτό».
«Δεν με στεναχωρούν τα δημοσιεύματα που μου χρεώνουν σχέσεις. Θα με πείραζε αν έχω κάνει κάτι που ήταν κακό και έβγαινε προς τα έξω» τόνισε ο Πέτρος Ιακωβίδης.Από την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο, ο Πέτρος Ιακωβίδης εμφανίζεται μαζί με τη Ζόζεφιν στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας «Fantasia». Μαζί τους σε ρόλο Special Guest o FY, ενώ συμμετέχει ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος. Την πιο φρέσκια πρόταση διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει ο Dj Bobito με τις μουσικές επιλογές του στα decks. 

Leave a Comment