Μία νέα κόντρα ξέσπασε στο Χόλιγουντ και αφορά στις δύο Αμερικανίδες τραγουδίστριες, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Κριστίνα Αγκιλέρα.
 Υπενθυμίζεται η κόντρα των δύο σταρ της μουσικής σκηνής, χρονολογείται στα 90s και πιο συγκεκριμένα στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η κόντρα τους είχε τότε τροφοδοτηθεί τότε από τα ΜΜΕ, τα οποία είχαν την τάση να τις συγκρίνουν, καθώς και οι δυο τους είχαν ξεκινήσει από το Mickey Mouse Club στην αμερικανική τηλεόραση.Ωστόσο τότε όλα λύθηκαν και έφτασαν στο τέλος τους με την ανάρτηση της Αγκιλέρα στο Twitter, η οποία ήρθε για να υποστηρίξει το hashtag #FreeBritney, που αφορούσε στο τέλος της κηδεμονίας του πατέρα της.Οι δυο σταρ όμως αναζωπύρωσαν τη «μάχη» από το παρελθόν και αυτή τη φορά με την πρόφαση ενός bodyshaming περιεχομένου.
 Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση της Μπρίτνεϊ στο Instagram, στην οποία  έγραψε πως: «Αν είχα τις χορεύτριες της Κριστίνα Αγκιλέρα θα φαινόμουν εξαιρετικά λεπτή. Θέλω να πω γιατί να μην το συζητήσω; Δεν νομίζετε ότι η αυτοπεποίθησή μου θα ήταν κάπως καλύτερη αν μπορούσα να επιλέξω πού μένω, που τρώω, ποιον πήρα τηλέφωνο, έκανα ραντεβού και ποιος ήταν στη σκηνή μαζί μου; Είναι δύσκολο μερικές φορές να βλέπω πόσο από την γυναικεία μου ηλικία θα αφαιρούνταν από εκείνη την εποχή. Τέλος πάντων… Θα είμαι εδώ και θα συζητάω για πράγματα που οι άνθρωποι αποφεύγουν».Η τραγουδίστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του οικογενειακού της δράματος, συνόδευσε το μήνυμα με μια φράση που αποδίδεται στον κωμικό ηθοποιό Ρόντνεϊ Ντέηντζερφιλντ και αναφέρει: «Ανακάλυψα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος να δείχνεις αδύνατος: να κάνεις παρέα με χοντρούς ανθρώπους».
 

Leave a Comment