Η Dua Lipa εξηγεί τη σημασία της ελευθερίας για εκείνη και δηλώνει ότι αισθάνεται «απελευθερωμένη» όσο ποτέ άλλοτε καθώς ετοιμάζει το τρίτο άλμπουμ της.

Η 27χρονη τραγουδίστρια της pop δήλωσε στη Vogue Australia ότι δεν έχει νιώσει ποτέ στο παρελθόν να έχει περισσότερο τον έλεγχο ενός άλμπουμ.«Καθώς γράφω το νέο μου άλμπουμ, αισθάνομαι ακόμα πιο απελευθερωμένη με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και έχω ακόμα περισσότερο τον έλεγχο απ’ ό,τι νόμιζα», είπε.
Αλλά η Dua Lipa αναγνωρίζει επίσης ότι η ελευθερία είναι κάτι περισσότερο από μία προσωπική εμπειρία: είναι πολιτική. Και σε έναν κόσμο όπου αμφισβητείται το δικαίωμα στην άμβλωση, αντιλαμβάνεται πόσα πολλά έχουμε να χάσουμε.«Ως κοινωνία, σε όλο τον κόσμο, κάνουμε πραγματικά δέκα βήματα πίσω», σημειώνει.
«Ελευθερία, ειδικά ως γυναίκα, σημαίνει να μπορείς να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου, να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων στα οποία πιστεύεις. Να έχεις πραγματικά φωνή», πρόσθεσε.
 
 
Η Dua Lipa είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του δικαιώματος στην άμβλωση και έγραψε ότι η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να ανατρέψει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην άμβλωση ήταν «πόλεμος κατά των γυναικών».Τον περασμένο Μάιο, εμφανίστηκε μαζί με τις αδελφές Gigi και Bella Hadid σε ολοσέλιδη διαφήμιση στους New York Times, εκφράζοντας την υποστήριξής της στα ανθρώπινα δικαιώματα των Παλαιστινίων.
«Αυτή είναι μία πραγματικά σημαντική στιγμή για να μιλήσουμε για πράγματα που είναι σημαντικά για εμάς. Και γι’ αυτό είναι σημαντικό για εμένα, με την πλατφόρμα μου, να το κάνω αυτό όσο περισσότερο μπορώ», εξηγεί η Dua Lipa.
Η Dua Lipa παραδέχτηκε πρόσφατα ότι «δεν φοβάται να μιλήσει» στο «ώριμο» τρίτο άλμπουμ της.
Η pop stat ανέφερε ο διάδοχος του «Future Nostalgia» του 2020 είναι ο πιο ώριμος δίσκος της μέχρι σήμερα και ότι δεν διστάζει να μιλήσει για όσα την ενδιαφέρουν.
«Έχω σίγουρα ωριμάσει. Συνολικά, είτε ηχητικά είτε από την άποψη της θεματολογίας, έχω ωριμάσει. Μοιάζει σαν να αποκτώ τη δύναμή μου και να μη φοβάμαι να μιλήσω για τα πράγματα. Έχει να κάνει με το να καταλάβω τι θέλω», σχολίασε.
Τον Μάρτιο, η Dua Lipa αποκάλυψε ότι το επόμενο άλμπουμ της ήταν «κατά 50% έτοιμο» και δήλωσε δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένη με την πρόοδο που είχε κάνει και «πολύ ενθουσιασμένη» για τα τραγούδια που έχει γράψει.
 
Πηγή: www.hit-channel.com
 

Leave a Comment