Τον γιο τους βάφτισαν η Μελίνα Μακρή και ο σύζυγός της, Φράνκι Λούβαρης, με καλεσμένους στο μυστήριο άτομα από την οικογένεια και στενούς φίλους του ζευγαριού.

Το όνομα που έδωσαν στο παιδί τους, το οποίο ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Φεβρουάριο είναι Ιωάννης. Το μυστήριο τελέστηκε στη Νέα Αρτάκη, στον Ιερό Ναό «Παναγία Φανερωμένη».Θέμα της βάφτισης ήταν η θάλασσα με πρωταγωνιστή το διασημότερο ψάρι της Ντίσνεΐ, τον Νέμο.Η Μελίνα Μακρή επέλεξε να φορέσει ένα μίνι σατέν φόρεμα με μεγάλα μανίκια σε κίτρινο χρώμα, ενώ ο σύζυγός της ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο και ένα μπεζ παντελόνι.
 
 
Φρανκι_Λουβαρης___Μελινα_Μακρη_με_τον_γιο_τους__Γιαννη-Zeraw-Dj_Airth
 
Ελιζαμπεθ_Ελετσι-Μελινα_Μακρη
 
IMG_2909
 
Η Μελίνα Μακρή έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμέτωπισε μετά τον τοκετό. Για την ψυχολογία της μετά τη γέννηση του γιου της, η τραγουδίστρια είχε πει συγκεκριμένα στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:
«Δεν έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα κάποιες έντονες φοβίες κι έμμονες σκέψεις, παράλογες φοβίες. Φοβόμουν μη μου πέσει το παιδί από τις σκάλες. Με βοήθησε πολύ η λογική σκέψη και η προσευχή. Έλεγα ότι είναι κάτι που θα περάσει».
Όσο για τον σύζυγό της και τη σχέση τους, μετά τον ερχομό του παιδιού τους, η Μελίνα Μακρή δήλωσε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ τους. «Πάντοτε ήμασταν υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλο», είπε.

Leave a Comment