Νέα σελίδα φαίνεται να προσπαθεί να γυρίσει η Σακίρα στην προσωπική της ζωή, μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ και ύστερα από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή.
Υπενθυμίζεται ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναμένεται να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, καθώς σύμφωνα με εντολή Ισπανού δικαστή θα βρεθεί στο δικαστήριο για φερόμενη φορολογική απάτη 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ απειλείται με 8 χρόνια φυλάκιση.
Για την ώρα τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τη θέλουν να επανέρχεται στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της και δικηγόρου, Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου η Σακίρα ενδεχομένως, εν μέσω της ανάγκης της να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, φαίνεται να ενέδωσε στον δικηγόρο και πρώην αγαπημένο της, γιο του αείμνηστου προέδρου της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρούα, ενώ ο Πικέ απολαμβάνει τη νέα του ερωτική ζωή στο πλευρό της Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία μάλιστα φημολογείται ότι απατούσε την τραγουδίστρια.
Η Κολομβιανή σταρ, δείχνει να προσπαθεί να αναζοπυρώσει τη φλόγα που έσβησε πριν από χρόνια και να αναζητά την ασφάλεια και τον έρωτα στα μάτια του πρώην της. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους βρίσκονται πολύ κοντά στο να γίνουν ζευγάρι, ενώ έχουν κανονίσει να βρεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς η Σακίρα αναζητά και συμβουλές για το πως θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και να γλιτώσει… από τα κάγκελα της φυλακής.Η Καρίνα Λαβιτσίλο μέα από την τηλεοπτική εκπομπή της στην Αργεντινή, με τίτλο «Socios del Espectáculo», διαβεβαίωσε ότι ο γιος του πρώην προέδρου Φερνάντο ντε λα Ρούα και η Σακίρα έχουν ήδη επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου και ότι ο Αντόνιο, είναι πρόθυμος να βοηθήσει την Κολομβιανή σταρ σε ό,τι χρειάζεται, ενώ συμφώνησε να συναντηθούν στο Μαϊάμι.
«Είμαι σε θέση να πω ότι η Σακίρα και ο Αντόνιο ντε λα Ρούα ήρθαν σε επαφή μέσω τηλεφώνου και αυτό, διότι η Σακίρα βιώνει μία δύσκολη στιγμή με την φυλάκιση που αντιμετωπίζει λόγω φοροδιαγυφής».Η Σακίρα και ο Ντε Λα Ρούα, είχαν σχέση για πάνω από 11 χρόνια και η Κολομβιανή σταρ του αφιέρωσε πολλά από τα τραγούδια της, με ένα από αυτά να είναι το «Día de enero».Για την ώρα όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε από τη μεριά της διάσημης τραγουδίστριας, ούτε και από αυτήν του δικηγόρου, ενώ η Σακίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της, είπε ότι προς το παρόν δεν θα έψαχνε για σύντροφο, γιατί πρέπει πρώτα να περιμένει «να κλείσει η πληγή στην καρδιά της».
Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, τον Ιανουάριο του 2011 με μια κοινή δήλωση από το προφίλ της Σακίρα, η οποία έγραφε μεταξύ άλλων: «Από τον Αύγουστο του 2010, κάναμε μια αμοιβαία απόφαση να πάρουμε χρόνο, έξω από τη ρομαντική μας σχέση … Θεωρούμε αυτήν την περίοδο του χωρισμού ως προσωρινή και ως μια εποχή ατομικής ανάπτυξης, καθώς συνεχίζουμε να είμαστε συνεργάτες στην επαγγελματική μας ζωή». Φυσικά ο έρωτας τους δεν αναζοπυρώθηκε τότε, αλλά φαίνεται πως 12 χρόνια μετά, τα πράγματα είναι διαφορετικά. 
ες.

Leave a Comment