Για την Πάτρα και τη συγκίνηση που του προκαλεί, μιας και είναι ο τόπος καταγωγής του μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος σε δηλώσεις του.
Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμη και στις προτάσεις που είχε από τηλεοπτικά ριάλιτι, τον λόγο που τις απέρρριψε, ενώ άφησε και το σχόλιό του όσον αφορά το «κυνηγητό» των παπαράτσι.
Παραχωρώντας μία συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού» ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε αρχικά:
«Η Πάτρα είναι η πατρίδα μου, είναι σαν τον ομφάλιο λώρο μου. Είδα τους γονείς μου, είδα φίλους, σκέφτηκα τα παιδικά μου χρόνια τα οποία – ας μην επεκταθούμε τώρα – ήταν αρκετά δύσκολα. Πάντα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το πράγμα και αυτό συμβαίνει πολύ περισσότερο από ότι φαντάστηκα πως θα συμβεί».
«Με έχουν προσεγγίσει για να βρεθώ σε τηλεοπτικές παραγωγές αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι τέτοιο» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
Τέλος, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε για την προβολή των τραγουδιστών και τις παπαράτσι φωτογραφίες:
«Η δουλειά μας έχει μια Α προβολή οπότε είναι μέσα στα πλαίσια να έρθουν και οι παπαράτσι φωτογραφίες. Τόσο καιρό παλεύαμε, πριν από κάποια χρόνια, να μπορέσουμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο. Και τώρα που καταφέραμε να γίνουμε γνωστοί στον κόσμο και βλέπουν τη δουλειά μας και μας αγαπάνε, θα προσπαθούμε να κρυφτούμε; Εγώ δεν κρύβομαι γενικά στη ζωή μου. Είμαι πολύ αυθόρμητος σε ότι κάνω και έχω μάθει να μιλάω στα ίσια. Είναι ο τρόπος ζωής μου».

Leave a Comment