Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει την περιοδεία του με συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και η αλληλεπίδρασή του με το κοινό δεν λείπει.

Χθες, ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στα Ιωάννινα για μια ακόμη live εμφάνιση και χάρισε στους θαυμαστές του μία ιδιαίτερη στιγμή, όταν έφτασε η ώρα να ερμηνεύσει το τραγούδι «Μου πε μια ψυχή».Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος πήρε ένα μωρό από το κοινό και το κρατούσε στην αγκαλιά του, όσο τραγουδούσε το κομμάτι. Αμέσως, οι παρευρισκόμενοι άνοιξαν τα κινητά τους και απαθανάτισαν τη στιγμή η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από τα social media. Ένας χρήστης του TikTok ανέβασε το βίντεο στο προφίλ του και η δημοσίευσή του απέσπασε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια. 
Κάτω από το βίντεο μάλιστα, σχολίασε και η μητέρα του μωρού, η οποία απευθύνθηκε στον χρήστη και του ζήτησε να της στείλει το κλιπ. «Μπορείς να μου στείλεις το βίντεο, είναι η κόρη μου σε ευχαριστώ πολύ» έγραψε.
@stelioskatsaros Ότι καλύτερο είσαι?? @nikosoikonomopoulos_ #fy #fypシ #foryou #foryoupage #nikosoikonomopoulos #oikonomopoulos #ioannina #ioannina_greece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stelios Katsaros

Leave a Comment