Η Πάολα με αφορμή την τέταρτη της παρουσία στη ΔΕΘ μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς για να πάρει μέρος στην κριτική επιτροπή talent show καθώς και τον λόγο που δεν πηγαίνει πια στα MAD VMA.
Ειδικότερα, η Πάολα δήλωσε πως «να μεγαλώσω ακόμη λίγο για να έχει κύρος ο λόγος μου σε μια κριτική επιτροπή! Να έχει κύρος! Στο βαθύ μέλλον, στο μακρύ μέλλον… Δεν μου αρέσει η τηλεόραση για αυτό και δεν μπορώ κιόλας να κρίνω τα παιδιά που έρχονται εκεί. Το έχουμε πει χίλιες φορές».Όσον αφορά μια ενδεχόμενη συμμετοχή στην Eurovision, η Πάολα ήταν κατηγορηματική! «Όχι! Δεν μπορώ να κάνω όλη αυτή τη δουλειά που κάνουν όλοι οι καλλιτέχνες. Που τρέχουν παντού. Εγώ, άμα θέλεις, να πάω στην Eurovision αλλά να μου πεις ότι είναι μεθαύριο. Να πάω όπως είμαι εδώ, να ανέβω πάνω και τελειώσαμε».
 
 
«Από μέσα μου δεν πήγαινα ποτέ στα MAD VMA. Τι να πω τώρα… Μια βδομάδα πριν εμφανιστώ, μάθαινα πως θα είμαι εκεί και για να μην κρεμάσω τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί εμφανιζόμουν. Από την καρδιά μου, λοιπόν, το έκανα για να μην κρεμάσω κανέναν. Αν ήταν στο χέρι μου, όμως, δεν θα πήγαινα ποτέ χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Δεν είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Όσο για αυτό που έκαναν τα «παλληκάρια» εκεί και μαλώσανε, εντάξει , κακά πράγματα πάμε παρακάτω» πρόσθεσε, ακόμα, η Πάολα.

Leave a Comment