Η Πέγκυ Ζήνα, η οποία μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, έρχεται να βάλει τη δική της υπογραφή, με ξεχωριστή μουσική πρόταση.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια διασκευάζει τη διαχρονική επιτυχία «Θεέ Μου Κάνε» που όλοι έχουμε αγαπήσει και δίνει την ευχή να «πάνε όλα πρίμα».
Το «Θεέ Μου Κάνε» είναι ένα τραγούδι – ορόσημο, το οποίο φέρει την υπογραφή του βιρτουόζου στο μπουζούκι μουσικοσυνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου στη μουσική και της κορυφαίους στιχουργού Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους.
Ένα χαρούμενο και αισιόδοξο τραγούδι το οποίο απογειώνεται μέσα από τη μοναδικότητα της Πέγκυ Ζήνα σε αυτή τη νέα δισκογραφική εκτέλεση.
«Θεέ μου κάνε να μου πάνε όλα πρίμα / Τον έρωτά μου φύλαγέ τον απ’ το κύμα / Πάντα ήμουνα, κι αυτό κι αν είναι κρίμα / Ακυβέρνητο καράβι στο βοριά».
Το «Θεέ Μου Κάνε» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997 με ερμηνεύτρια την Ειρήνη Χαριτίδου.
Με αυτό το τραγούδι η Πέγκυ Ζήνα επισφραγίζει την καλοκαιρινή περιοδεία της με τον Χρήστο Νικολόπουλο.
Μία σπουδαία τραγουδίστρια και ένας από τους πιο πολυτραγουδισμένους και αγαπημένους συνθέτες ένωσαν τις δυνάμεις τους και ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα, έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια που μας συγκινούν, μας διασκεδάζουν και που αγαπάμε να τραγουδάμε.
Το «Θεέ Μου Κάνε» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.
 
 [youtube url=”https://youtu.be/LtMbGOzZqkI” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]
 

Leave a Comment