Στη δική του γειτονιά επέστρεψε χθες βράδυ ο Γιώργος Μαζωνάκης που τραγούδησε στο Κατράκειο Νίκαιας.

«Είμαι ο Γιώργος της γειτονιάς, αλλά άμα θέλω και ο άνδρας τη χρονιάς», ήταν τα πρώτα λόγια του καλλιτέχνη που συνηθίζει να αστειεύεται με το κοινό του, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ακολουθήσει αποθέωση από χιλιάδες θεατές που παρευρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Κατράκειο.
Η πολύ ωραία βραδιά στη Νίκαια ήταν ιδιαίτερη και για τον ίδιο τον Γιώργο Μαζωνάκη καθώς ανάμεσα στο κοινό ήταν και οι γονείς του που έψαχνε από την αρχή της συναυλίας. Στα μισά του τραγουδιού «Ώρες μικρές», ο γνωστός τραγουδιστής σταμάτησε τους μουσικούς για να καλέσει τη μητέρα του στη σκηνή.
«Σε αυτό το σημείο θέλω να πω του πατέρα μου να ανεβάσει τη μάνα μου στη σκηνή να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο άμα γουστάρει, γιατί άμα δε γουστάρει μπορεί να με βρίσει κιόλας», είπε καλώντας τη μητέρα του Κλειώ – που γιόρταζε μάλιστα χθες- στη σκηνή. Εκείνη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και μετά από λίγο ο Γιώργος Μαζωνάκης γονάτισε στη σκηνή για να της τραγουδά όσο εκείνη χορεύει σε μια ομολογούμενως πολύ ξεχωριστή στιγμή.Φυσικά, ακολούθησε έντονο χειροκρότημα από το κοινό.
 
Δείτε το βίντεο:
 
[youtube url=”https://youtu.be/g6klJ75f0fM” width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]

Leave a Comment