Ανησυχία έχει προκαλέσει η κατάσταση υγείας της  Σακίρα, καθώς η Κολομβιανή τραγουδίστρια φέρεται να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε από τις δημοσιογράφους Laura Fa και Lorena Vazquez στο podcast Mamarazzis, η Σακίρα απαθανατίστηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, το οποίο μάλιστα είχε επισκεφθεί περισσότερες από μία φορές. Οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να εκφράσουν στον αέρα, την ανησυχία τους για το τι μπορεί να συμβαίνει με τη σταρ, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, αφού κατηγορείται για φερόμενη φορολογική απάτη 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.«Λάβαμε φωτογραφίες, πληροφορίες, ότι κάθε εβδομάδα επισκέπτεται την κλινική Teknon στη Βαρκελώνη» είπαν χαρακτηριστικά οι δύο δημοσιογράφοι.
 
 
Αν και αρχικά, θεωρήθηκε ότι ο λόγος, που επισκέπτονταν τόσο συχνά το νοσοκομείο ήταν εξαιτίας του πατέρα της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, ο οποίος πρόσφατα υπέστη βαριά πτώση και αυτή τη στιγμή αναρρώνει, φαίνεται πως η παραπάνω υπόθεση γρήγορα διαψεύστηκε και ένα προσωπικό πρόβλημα υγείας φαίνεται να βασανίζει τη διάσημη τραγουδίστρια.
«Δεν είναι λόγω του πατέρα της. Δεν έχει πάει να δει κανένα μέλος της οικογένειας και είναι αλήθεια ότι οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν μόνη» είπαν οι δημοσιογράφοι στο podcast. «Δεν ξέρουμε τι φταίει. Ίσως είναι απλά ένα αισθητικό θέμα, ότι θέλει να ετοιμαστεί για τη νέα περιοδεία ή ίσως είναι πρόβλημα υγείας. Δεν ξέρουμε».
Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ πρόσφατα προώθησε το νέο της σινγκλ με τίτλο «Monotonía», τραγούδι που πολλοί υπέθεσαν πως αποτελεί «σπόντα» για τον Ζεράρ Πικέ.

Leave a Comment