Τα παιδιά του Coolio αποχαιρέτησαν πριν από λίγες μέρες τον πατέρα τους, αλλά βρήκαν και έναν περίεργο τρόπο να τον κρατήσουν κοντά τους.

To σώμα του 59χρονου αποτεφρώθηκε αλλά οι στάχτες δεν προορίζεται να σκορπίσουν σε κάποια θάλασσα ή να αποθηκευτούν όλες σε κάποιο δοχείο.Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, τα 7 παιδιά του ράπερ που πέθανε από ανακοπή πριν μερικές ημέρες, σκέφτονται να αξιοποιήσουν τις στάχτες του πατέρα τους και να τις κάνουν… κολιέ.
 
 
Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ότι κάθε παιδί του θα πάρει ένα μενταγιόν για να κρατήσει την τέφρα του. Το ίδιο θα ισχύσει και για άλλα μέλη της οικογένειας. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρος, ο τρόπος με τον οποίο οι στάχτες θα «μεταμορφωθούν» σε κόσμημα, αλλά το πιο πιθανό είναι τα μεταγιόν να χρησιμεύσουν ως ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος.
Ακόμη, ο κάθε ένας από τους γιους και τις κόρες του θα επιλέξει ειδικές επιγραφές για τα κοσμήματά του. Οι στάχτες του θα διανεμηθούν για όλα τα περιδέραια και ό,τι απομείνει από αυτές θα μείνει σε τεφροδόχο.
O Coolio, ο ράπερ που έμεινε περισσότερο γνωστός για το τραγούδι του «Gangsta’s Paradise», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, στο σπίτι ενός φίλου του, με πιο πιθανή αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς.

Leave a Comment