Στην αυλή του σπιτιού του Διονύση Σχοινά βρέθηκε η εκπομπή «Fishy» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός γευμάτισαν και μίλησαν, μεταξύ άλλων, για την πρόταση γάμου που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς στην Καίτη Γαρμπή on camera στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.
«Σαν άντρες μας έχεις καταστρέψει. Εάν θέλει κάποιος να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα του… Δεν υπάρχει!» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τον Διονύση Σχοινά να σχολιάζει πως πρόκεται για τη δεύτερη μεγαλύτερη τηλεθέαση που έχει γίνει ποτέ, μετά τον τελικό του Big Brother.
«Το έβλεπα μαζί με τη μαμά μου, είχε συγκινηθεί. Εγώ την κοίταζα λίγο παράξενα, ήμουν μικρός τότε» του είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.
«Το έκανα, δεν το πιστεύω. Δεν το ήξερε κανείς, ούτε ο αδερφός μου, που ήταν κολλητός μου, κανένας. Το ήξερε μόνο ένας βοηθός της Ρούλας Κορομηλά» αποκάλυψε ο Διονύσης Σχοινάς.
 
[youtube url=”https://youtu.be/dv7OuT8RZWY” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]
 
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον μονάκριβο γιο που απέκτησε με την Καίτη Γαρμπή, τον Δημήτρη. 
«Δεν τον πίεσα ποτέ να ασχοληθεί με τη μουσική. Ο τύπος παίζει όλα τα όργανα, ενορχηστρώνει καταπληκτικά και έχει καταπληκτικό γούστο στον ήχο».«Πάντα είχαμε μία σχέση αδερφική. Ήταν πάντα ο αδερφός μου και όχι ο γιος μου. Όχι μόνο μου έχει βγει σε καλό, αλλά δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα να του φωνάξω ποτέ» σχολίασε κλείνοντας.

Leave a Comment