Είναι αναμφίβολο από την πρώτη κιόλας στιγμή που ακούστηκε πως το νέο τραγούδι της Σακίρα έχει «παραλήπτη».
Η Κολομβιανή τραγουδίστρια κυκλοφορεί σε λίγες ώρες το νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι της, με τίτλο «Monotonia» και κάθε άλλο παρά δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς πως απευθύνεται στον πρώην της, Ζεράρ Πικέ.
«Διπρόσωπος που δεν αντέχω, εγώ που έβαλα τα χέρια μου στη φωτιά για σένα», ακούγεται να λέει στο κομμάτι η Σακίρα και όλοι μπορούν να αντιληφθούν πως ο Πικέ είναι αυτός, για τον οποίο μιλάει.
Άλλωστε το μίσος της σταρ για τον πρώην της είναι πλέον, γνωστό σχεδόν παγκοσμίως. Τα δημοσιεύματα για τις απιστίες του, οι φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο στα ταμπλόιντ και η προκλητική του συμπεριφορά φαίνεται πως έχουν εξοργίσει τη Σακίρα.
«Το λάθος δεν ήταν δικό σου, ούτε δικό μου, έφταιγε η μονοτονία», λέει στη συνέχεια του κομματιού και μιλάει ξεκάθαρα για το τέλος της σχέσης τους.
 
[youtube url=”https://youtu.be/j5y6xLpRwx4″ width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]
 
Ωστόσο, μπορεί η Σακίρα να «τελείωσε» με τον Πικέ, όμως ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και με το νέο του δεσμό. Αν και εκείνος και η Κλάρα Κία κατάφεραν να σταματήσουν το «κρυφτό» και να ζήσουν ελεύθερα τον έρωτά τους, οι δυσκολίες για αυτούς δεν σταματούν εδώ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, το ζευγάρι δεν διανύει μια πολύ καλή φάση στα ερωτικά του, καθώς υφίσταται μια γενική απόρριψη από όλο τον κόσμο. Είναι βέβαια γνωστό πως η κοινή γνώμη τάχθηκε με το μέρος της Σακίρα.
Ωστόσο, το αίσθημα αυτό έχει επηρεάσει και άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού που δεν δέχονται ότι η Κλάρα Κία μπήκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το μπαρ, όπου εργαζόταν ως σερβιτόρα έχει χάσει αρκετούς πελάτες και έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές από τότε που δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον Πικέ. «Από τότε που έμπλεξε με τον Ζεράρ Πικέ, το μέρος έχει χάσει πολλά. Ελπίζω να πάει να ζήσει στην Ανδόρα», αναφέρει κάποιος σε μια από τις κριτικές της Google.Όλα αυτά βέβαια, δεν τους ρίχνουν και συνεχίζουν να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα σε ένα ρομαντικό εστιατόριο της γαλλικής πρωτεύουσας, σε τρυφερές στιγμές. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, Πικέ και Κλάρα, δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να μοιράζονται παθιασμένα φιλιά στο στόμα.

Leave a Comment