Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες και πολύ ερωτευμένοι πρόσφατα βρέθηκαν στο φαντασμαγορικό opening party του νέου restaurant-cabaret show «Parfait Athens» του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Γιάννη Τσακουμάκου.
 
 
Ωστόσο εκεί βρέθηκε και πρώην σύντροφός του, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη με τον νέο της σύντροφο, Marc Cojab.
 
 
Η ηθοποιός, η οποία έγινε ερωτική μετανάστρια, μετακομίζοντας στο Μεξικό για τον αρχιτέκτονα σύντροφό της, βρέθηκε στην Αθήνα για λίγες ημέρες και πήγε στο κοσμικό event.
 
 
Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ήταν μαζί το 2010 με τη σχέση τους να κρατά δύο σχεδόν χρόνια!
Στην αρχή άρχισαν να βγαίνουν ως φίλοι και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι.
Ύστερα από περίπου δύο χρόνια σχέσης, ο Γιώργος Σαμπάνης ήρθε σε μεγάλη ρήξη με την Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη και μετά από έναν έντονο καβγά έφυγε από το σπίτι κλείνοντας την πόρτα πίσω του.
«Ο Γιώργος είπε στην Πατρίτσια να χωρίσουν λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Στο διάστημα των δεκαοκτώ περίπου μηνών που διαρκεί η σχέση τους έχουν χωρίσει καμιά δεκαριά φορές, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν γυρισμό. Φεύγοντας από το σπίτι ο Γιώργος είπε στην Πατρίτσια να τραβήξει τον δρόμο της, κι αυτό δεν είναι μια απλή κουβέντα. Το εννοεί! Αλλά κι εκείνος έχει αποφασίσει να κάνει το ίδιο, δηλαδή να τραβήξει τον δρόμο τοy», είχε πει τότε στην Espresso άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Leave a Comment