Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε τα γενέθλιά του την Τρίτη 25/10.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής έβλεπε την μία έκπληξη μετά την άλλη μπροστά στα μάτια του, από την πρώτη κιόλας στιγμή που έφτασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.Η αρχή έγινε με το γεμάτο από χρυσά, μαύρα και λευκά μπαλόνια καμαρίνι του, αλλά και τα δώρα και τα λουλούδια που υπήρχαν στο χώρο από φίλους και θαυμαστές.
 
 
Στη συνέχεια, την ώρα που έβγαινε on stage για να κάνει το κοινό του πρόγραμμα με τον Γιώργο Γιαννιά, είδε τον τραγουδιστή να εμφανίζεται με μία μεγάλη τούρτα με τη φωτογραφία του, ενώ και μία δεύτερη τριώροφη τούρτα ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα.
 
 
Ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε την ηλικία του, αφού στο καμαρίνι του υπήρχαν μπαλόνια με τον αριθμό 47, ενώ ως λεζάντα στο βίντεο έγραψε: «17+30 χρόνια εμπειρίας. Σας ευχαριστώ πολύ. Αυτό που ζούμε είναι μαγικό».Την ημέρα των γενεθλιών του το νυχτερινό κέντρο ήταν γεμάτο από κόσμο, ενώ ανάμεσα στους θαμώνες, ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr εντόπισε τον Γιώργο Αρσενάκο, αλλά και καλλιτέχνες της δισκογραφικής του εταιρείας όπως η Josephine, η Λένα Ζευγαρά και ο Γιώργος Λιβάνης.Λίγη ώρα αργότερα ανέβηκαν στο stage, ώστε να τραγουδήσουν κάποιες από τις επιτυχίες τους.
 
 
 
Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Leave a Comment