Η Καίτη Γαρμπή είναι τελικά το πρόσωπο που βρέθηκε στην καρέκλα του τέταρτου κριτή του J2US και σε ένα από τα διαλείμματα του show η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε στην τραγουδίστρια, η οποία ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά με γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Η τραγουδίστρια σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δωθεί στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Super Κατερίνα», είχε στείλει εξώδικο στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης, αναφέροντας ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε, αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, καθώς είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, όπου θα τραγουδούσε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η επιχείρηση έστειλε εξώδικο τόσο στον τραγουδιστή, όσο και στην Καίτη Γαρμπή.
Πιο συγκεκριμένα το εξώδικο που έλαβε το ζευγάρι, ανέφερε ότι ο Διονύσης Σχοινάς έλαβε προκαταβολή 40.000 ευρώ και η Καίτη Γαρμπή 20.000 ευρώ από το ίδιο μαγαζί, σε πρότερο χρόνο για εμφανίσεις τον καιρό της πανδημίας, οι οποίες δεν έγιναν λόγω των μέτρων, τα οποία χρήματα, δεν έχουν επιστρέψει. Με τη σειρά του ο δικηγόρος του ζευγαριού, επέμενε ότι το ζευγάρι δεν είχε λάβει καμία προκαταβολή από το μαγαζί.
Σύμφωνα με τις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε: «Είναι όλα οκ. Τα έχουν αναλάβει αυτοί που πρέπει. Έχει ακολουθήσει τη νομική οδό το θέμα. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας» αρκέστηκε να πει η τραγουδίστρια.

Leave a Comment