Η Καίτη Γαρμπή έκανε τις δηλώσεις της στα παρασκήνια του J2US, όπου βρίσκεται στην κριτική επιτροπή και μίλησε για την δικαστική διαμάχη της ίδιας και του συζύγου της, Διονύση Σχοινά, με γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.
Η τραγουδίστρια σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δωθεί στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες, μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Super Κατερίνα», είχε στείλει εξώδικο στο μαγαζί όπου τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης, αναφέροντας ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε, αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, καθώς είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.
Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία του συζύγου της με την Ήβη Αδάμου και τόνισε πως όλα όσα είδα τον φως της δημοσιότητας, πρόκειται να ακολουθήσουν πλέον τη νομική οδό: «Ο Διονύσης παίρνει τη θέση που του ανήκει και επιστρέφει στο θρόνο του. Παίρνει αυτό που δικαιωματικά του ανήκει. Αυτό που ξέρει να κάνει τόσα χρόνια, αυτό καλείται να κάνει και αυτή τη φορά» είπε για τον συζυγό της.
Όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη η ίδια τόνισε: «Βεβαίως θα λυθεί με τη νομική οδό, δεν μένουν πίσω όλα αυτά που έγιναν. Ήταν μεγάλη δυσφήμιση για εμάς αυτό που έγινε».Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα, όπου θα τραγουδούσε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η επιχείρηση έστειλε εξώδικο τόσο στον τραγουδιστή, όσο και στην Καίτη Γαρμπή.
Πιο συγκεκριμένα το εξώδικο που έλαβε το ζευγάρι, ανέφερε ότι ο Διονύσης Σχοινάς έλαβε προκαταβολή 40.000 ευρώ και η Καίτη Γαρμπή 20.000 ευρώ από το ίδιο μαγαζί, σε πρότερο χρόνο για εμφανίσεις τον καιρό της πανδημίας, οι οποίες δεν έγιναν λόγω των μέτρων, τα οποία χρήματα, δεν έχουν επιστρέψει. Με τη σειρά του ο δικηγόρος του ζευγαριού, επέμενε ότι το ζευγάρι δεν είχε λάβει καμία προκαταβολή από το μαγαζί.

Leave a Comment