Ο Μπόνο των U2 έγραψε το βιβλίο του και τα επόμενα απομνημονεύματά του θα έχουν τίτλο «SURRENDER: 40 Songs, One Story» με μία περιοδεία σε 14 πόλεις αυτό το φθινόπωρο.

Μετά την εμφάνισή του σε ταινία κινουμένων σχεδίων ο Μπόνο παρουσιάζει και την αυτοβιογραφία του σε μία έκδοση. Με πρώτο σταθμό στο Beacon Theatre στη Νέα Υόρκη στις 2 Νοεμβρίου. Η περιοδεία του τραγουδιστή των U2 για το «Stories of SURRENDER» θα συνεχιστεί σε Βοστώνη, Τορόντο, Σικάγο, Νάσβιλ, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Λονδίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Βερολίνο, Παρίσι, Δουβλίνο και Μαδρίτη.Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 40 κεφάλαια, το καθένα από τα οποία έχει τον τίτλο ενός τραγουδιού των U2, καθώς και 40 πρωτότυπα σκίτσα που δημιουργήθηκαν από τον ίδιο.Η αυτοβιογραφία θα οδηγεί τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι στο ανατολικό Δουβλίνο, όπου ο τραγουδιστής έζησε τα παιδικά του χρόνια και θα περιγράφει την ξαφνική απώλεια της μητέρας του και το ανθρωπιστικό του έργο αφιερωμένο στην αντιμετώπιση του AIDS και της ακραίας φτώχειας, καθώς και την καριέρα του με τους U2.
Σε δήλωσή του για το βιβλίο ο Μπόνο είπε: «Μου λείπει να είμαι στη σκηνή και η εγγύτητα του κοινού των U2. Σε αυτές τις εμφανίσεις έχω μερικές ιστορίες να τραγουδήσω και μερικά τραγούδια να πω. Επιπλέον, θέλω να διασκεδάσω παρουσιάζοντας τα απομνημονεύματά μου, SURRENDER, τα οποία είναι πραγματικά περισσότερο απομνημονεύματά μας, αν σκεφτώ όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω από εκεί ως εδώ».
Το βιβλίο, όπως έχει γίνει γνωστό αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

Leave a Comment