Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή, ενώ εξέφρασε και τη δική του άποψη για την τραπ μουσική.
«Στα προσωπικά μου είμαι σε πολύ καλή φάση. Δε χρειάζεται να ξέρετε περισσότερα. Πολλά είναι αυτά που ξέρετε» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο Ιωάννα Σαρρή.Ακόμη, ο ίδιος αναφέρθηκε στην τραπ μουσική και υπογράμμισε: «Στην τραπ μουσική κάποια πράγματα έχουν απλά ενδιαφέρον και κάποια άλλα απλά δε με αφορούν καθόλου… Κάθε γενιά ψάχνει να βρει δικούς της ήρωες… Κάθε εποχή αποκτά και τα δικά της πρότυπα… Πέρυσι συνεργάστηκα με τον Snik και το έκανα για έναν πολύ απλό λόγο, γιατί πρέπει να ενώνουμε τις τάσεις και τις μουσικές και όχι να κλωτσάμε ο ένας τον άλλο».
«Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν εγώ εγκρίνω τη δική του δουλειά και αυτός τη δική μου… Δε μπορώ να είμαι εχθρός με κανένα είδος μουσικής. Δε μου αρέσει η θεματολογία τους… Για να είμαι ειλικρινής δεν την εγκρίνω αυτή τη θεματολογία. Μέσα από το κίνημα αυτό όπως βγήκαν και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Υπάρχει ένα παιδί από την Ξάνθη, o Bloody Hawk που εγώ έχω γίνει fan του» σημείωσε.

Leave a Comment