Η Πάολα παραχώρησε μία συνέντευξη στο MEGA Κύπρου και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στον λόγο που έχει επιλέξει να μην ασχολείται με την τηλεόραση, αλλά και στην πορεία της καριέρα της.
«Στην κορυφή δεν ξέρω αν είμαι και δεν ξέρω τι σημαίνει, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Όσον αφορά το ότι δεν απασχολώ με την προσωπική μου ζωή, βέβαια τώρα τελευταία κάτι μαθαίνεται» σημείωσε αρχικά.
Μιλώντας για τη σχέση της με τα social media η τραγουδίστρια τόνισε: «Να ξέρετε πως ότι και να στέλνετε στα social media, δεν το διαβάζω ποτέ εγώ. Δεν ασχολούμαι με τα social media. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά ούτε και η υπερέκθεση που θα είχα αν ήμουν κριτής σε ένα talent show. Προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου».
 
 
Τέλος, η Πάολα έκανε τις αποκαλύψεις της και για την προσωπική της ζωή, κάνοντας μία αναφορά στον σύντροφό της Λάζαρο Βαφειάδη: «Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου, ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους».
 
[youtube url=”https://youtu.be/dZgvgLFk9Q8″ width=”660″ scroll_reveal=”https://youtu.be/aPAyPM0gMoU”]
 
 

Leave a Comment