Για τα πρώτα βήματα στην καριέρα του ως τραγουδιστής αλλά και τον «πόλεμο» που δέχεται το λαϊκό τραγούδι μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου.
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ο Στέλιος Διονυσίου αποκάλυψε ακόμη, ότι έχει δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές και υπήρξε στιγμή που είχε σκεφτεί να τα παρατήσει.«Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με το άγχος να κάνω ένα σουξέ. Κάνω καλά τη δουλειά μου και σαφώς βοηθάει και το όνομα μου» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Πολεμούν το λαϊκό τραγούδι και μου έχουν πει ευθέως ότι τα τραγούδια μου δεν παίζονται επειδή έχουν μέσα μπουζούκι».
«Στην αρχή της καριέρας μου πληγωνόμουν με το παραμικρό. Όταν μου έκοβαν ένα τραγούδι από το πρόγραμμα έκλαιγα δύο μέρες. Σκεφτόμουν να αποσυρθώ από το τραγούδι. Κάποιοι μπροστά σου σε κάνουν Θεό ενώ σε μαχαιρώνουν πισώπλατα και σε βρίζουν» συνέχισε.
Στην ερώτηση αν μοιάζει με τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου, είπε ότι ο «λόγος» του είναι «συμβόλαιο» σαν του πατέρα του. «Ο πατέρας μου με συμβούλευε να προσέχω τις παρέες μου και να μην μπλέξω. Ήθελε να ξέρει τα πάντα… που ήμουν και με ποιον» κατέληξε ο τραγουδιστής.
 

Leave a Comment