Η τραγουδίστρια Αναστασία μίλησε στην εκπομπή «After Dark» και αναφέρθηκε τόσο στην απρόσμενη και ξαφνική επιτυχία της, όσο και στο όνομα, με το οποίο έχει επιλέξει να εμφανίζεται.

Η νεαρή τραγουδίστρια σχολίασε πως για εκείνη ήταν μεγάλο «σοκ», η ξαφνική δημοσιότητα και αποκάλυψε πως η οικογένειά της, την αποκαλεί Νατάσα.
«Στην αρχή με τρόμαξε απίστευτα, νόμιζα αλήθεια θα πέσω σε κατάθλιψη. Έβλεπα τα βίντεο στο YouTube και η οικογένειά μου χαιρόταν και μου έλεγε “Μπράβο Νατάσα”, γιατί έτσι με φωνάζουν, αλλά εγώ δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Σοκ ήταν επίσης για εμένα, όταν είδα ότι τα κομμάτια μου τα αγαπούν και άλλοι τραγουδιστές. Ήταν ευλογία» είπε αρχικά.
Σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κρατήσει το βαφτιστικό όνομά της τόνισε: «Ο λόγος που δεν κράτησα το Νατάσα, αλλά το Αναστασία, είναι γιατί υπάρχει η Νατάσα Θεοδωρίδου. Όταν διαλέξαμε το όνομα, λέω γιατί να ενοχλήσω εγώ τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το επίθετό μου είναι “Δημητρά” και δεν το κράτησα για να μην μπερδεύουν τον τόνο και το όνομα».
 

Leave a Comment