Ο Φοίβος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός συνθέτης έδωσε συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Γεια» και απόσπασμα των δηλώσεων του προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος “Γεια” έκλεισε 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Αν και είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου έδωσε την ιδέα να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα», είπε αρχικά.Όσο για τη Δέσποινα Βανδή και τον «ρόλο» της στην παράσταση, δήλωσε: «Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου διότι υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα».
Αναφορικά με τους φημολογούμενους τσακωμούς των δύο καλλιτεχνών στο παρελθόν, ο ίδιος ανέφερε: «Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα εδώ και 17 χρόνια. Την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Την έχω προσκαλέσει και στην παράσταση»
Τέλος, αποκάλυψε για τον δίσκο «Γεια»: «Κοιμόμουν 3 μήνες στο στούντιο πάνω σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου, θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας. Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, γιατί έλεγαν ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού τους όταν ακούγεται το “Γεια”».

Leave a Comment