Για το διαζύγιο, την καριέρα της και τα χρόνια που «ήθελε να ευχαριστεί όλο τον κόσμο» μίλησε η Γιώτα Νέγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης  2 Νοεμβρίου.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου αναφέρθηκε και στην απόφαση να χωρίσει με τον σύζυγό της.«Το διαζύγιό μου ήταν μια μεγάλη απόφαση ζωής, σαφέστατα, αντιλαμβανόμενη το πώς αισθανόμουν απέναντι σε αυτό. Δεν τα έχω λύσει και όλα. Μετά δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιες μεγάλες αποφάσεις, απλά με βρήκαν ωραία πράγματα.
Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα, άρχισα κι εγώ να προσανατολίζομαι και να καταλαβαίνω τι θέλω, να αρχίζω να κάνω spelling το όχι σιγά σιγά, αλλά ακόμα με δυσκολεύει», είπε αρχικά η Γιώτα Νέγκα και πρόσθεσε ότι: «Το όχι δεν υπήρχε μέσα μου, ήθελα να ευχαριστώ όλο τον κόσμο».Στη συνέχεια, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ζήτησε από τη Γιώτα Νέγκα να τραγουδήσει ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια της, το «Αυτή η νύχτα μένει». Η τραγουδίστρια δεν της χάλασε το χατίρι και ξεκίνησε να το ερμηνεύει α καπέλα.

Leave a Comment