Η Φωτεινή Δάρρα με τον Πάνος Τριανταφύλλου ήταν το τελευταίο ζευγάρι που ανέβηκε στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου και το τραγούδι που ερμήνευσαν έφερε συγκινήσεις, αλλά και μία αφιέρωση.

Πρόκειται για το «Όταν έχω εσένα» και προκάλεσαν συγκίνηση στους κριτές τόσο με την ερμηνεία του όσο και με τη χορογραφία τους.
«Τόσο απλός, τόσο λυτός, μου αρέσει τόσο πολύ να τον ακούω, Τολμώ να πω πως η χροιά του κάποιες φορές μου θύμισε τον Μητροπάνο, μπράβο σου» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή και στη συνέχεια θέλησε να πει στον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά: «Ένα τραγούδι ύμνος στον έρωτα, Διονύση αφιερωμένο σε σένα».«Είναι σπάνιο αυτό που ζήσαμε σήμερα. Η φωνή σου ακολουθούσε μια νότα καρδιάς και ψυχής. Έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα να ακτινοβολείς ακόμα και τη φωνή σου. Ήσουν εξαιρετικός. Δημιούργησε μια χαρμολύπη, η φωνή σου είναι κάτι σπάνιο. Η ηρεμία σου είναι μεταδοτική. Με συγκίνησε πολύ η χορογραφία με τα σπαθιά. Ήταν σαν να λες πως όταν έχεις το σπαθί δεν φοβάσαι κανέναν. Μπράβο» σχολίασε με τη σειρά του, ο Σταμάτης Φασουλής.Λίγο πριν αποχωρήσει το ζευγάρι από τη σκηνή τον λόγο πήρε η Φωτεινή Δάρρα, η οποία με δάκρυα στα μάτια θέλησε να αφιερώσει το συγκεκριμένο τραγούδι στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 40 μέρες.
«Ο Πάνος με συγκινεί κάθε φορά που τραγουδάει. Αυτή τη φορά ακόμα περισσότερο. Του είπα όταν βγούμε να σκεφτεί αυτόν που αγαπά. Θέλω να πω πως δεν είναι μόνο ένα ερωτικό τραγούδι. Παρόλο που κινδυνεύω τώρα να με πουν γραφική που μιλάω για τη μαμά μου, θέλω να πω ότι το αφιερώνω γιατί αύριο είναι οι σαράντα μέρες. Αυτό με αγγίζει απόψε πάρα πολύ περισσότερο από ποτέ άλλοτε, να είστε καλά» είπε συγκινημένη η Φωτεινή Δάρρα.

Leave a Comment