Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αποκάλυψε στους 41,7 εκατομμύρια followers της ότι έχει υποστεί νευρική βλάβη στη δεξιά πλευρά του σώματός της.

Η 40χρονη σούπερ σταρ της ποπ μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ μοιράστηκε ένα ακόμη βίντεο στο οποίο χορεύει.
Αποκαλύπτοντας ότι «δεν υπάρχει θεραπεία» για τη νευρική της βλάβη, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι ο πόνος και το μούδιασμα έχουν επηρεάσει τον ύπνο της, αλλά έχει διαπιστώσει ότι ο χορός τη βοηθάει στην ανακούφιση ορισμένων συμπτωμάτων.
«Χορεύω στο χρόνο τώρα Victoria … ναι… νευρική βλάβη στη δεξιά πλευρά του σώματός μου… δεν υπάρχει θεραπεία εκτός από το Θεό υποθέτω», ξεκίνησε στο κείμενό της, χωρίς να εξηγεί ποια ακριβώς είναι η Victoria.
Και συνέχισε: «Η νευρική βλάβη προκαλείται μερικές φορές όταν δεν παίρνεις αρκετό οξυγόνο στον εγκέφαλό σου… ο εγκέφαλός σου κυριολεκτικά κλείνει… μπλα μπλα μπλα μπλα παλιά ιστορία… σε εκείνο το μέρος δεν ανέπνεα όταν ήμουν εκεί… η νευρική βλάβη προκαλεί το μούδιασμα τμημάτων του σώματός σου».Η Σπίαρς αποκάλυψε ότι ξυπνάει περίπου τρεις φορές την εβδομάδα στο κρεβάτι με τα χέρια της εντελώς μουδιασμένα και έχει την αίσθηση ότι την τρυπάνε με καρφίτσες στη δεξιά πλευρά του σώματός της.«Ο πόνος εκτοξεύεται μέχρι το λαιμό μου και το σημείο που πονάει περισσότερο είναι ο κρόταφος μου… με τσιμπάει και είναι τρομακτικό», εξήγησε, προσθέτοντας πως «τα τελευταία 3 χρόνια από τότε που βγήκα από εκείνο το μέρος βρίσκομαι σε μια ήπια αναίσθητη κατάσταση και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω».
Αναφερόμενη σε «εκείνο το μέρος» φαίνεται να εννοεί το ιατρικό ίδρυμα στο οποίο η Σπίαρς μπήκε παρά τη θέλησή της το 2019 και για το οποίο έχει μιλήσει αρκετές φορές.
«Είναι σαν το μυαλό μου να πηγαίνει κυριολεκτικά σε ένα μέρος… Και παρόλο που δεν κινούμαι όπως παλιά … πιστεύω πραγματικά ότι η πίστη μου σε αυτό μου έδωσε δύναμη … με τη βοήθεια του Θεού βρήκα επιτέλους ένα φάρμακο όπου πραγματικά νιώθω το οξυγόνο να πηγαίνει στον εγκέφαλό μου και μέσα από το λαιμό μου», έγραψε.
Στη συνέχεια είπε πως τα προβλήματα της υγείας έχουν πηγαίνουν «πολύ καλύτερα» τον τελευταίο καιρό.
«Τα μάτια μου είναι πιο ανοιχτά τώρα και μπορώ να κρατάω το κεφάλι μου σωστά … Έχω κάνει καλή δουλειά προσπαθώντας να τα καταφέρω. Όπως και να ‘χει, γίνομαι πολύ καλύτερα, μπορώ να αναπνεύσω … αισθάνομαι πιο έξυπνη γιατί, λοιπόν, Χριστέ μου, μπορώ να αναπνεύσω τώρα… όπως και να ‘χει, αναπνέω τώρα και μπορώ να χορέψω στο χρόνο, Victoria… Στέλνω όλη μου την αγάπη σε κάθε έναν από εσάς… αυτή είμαι εγώ σήμερα το πρωί… Πάω να σκουπίσω τώρα», έκλεισε το κείμενο της ανάρτησή της.

Leave a Comment