Συνέντευξη έδωσε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης και αναφέρθηκε στον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη και τα κακοπροαίρετα σχόλια που έχει δεχτεί.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην είσοδό του στον χώρο της μουσικής.
«Η οικογένειά μου δεν με απέτρεψε ποτέ. Δεν ήταν όμως, το καλύτερό τους να ξαναμπούμε σε αυτόν τον χώρο, να σου πω την αλήθεια. Αλλά μου έδωσαν όλα τα εφόδια και με έστειλαν να κάνω μαθήματα φωνητικής», είπε αρχικά.Όπως εξήγησε στη συνέχεια, έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια, επειδή έχει ερμηνεύσει τραγούδια του αδερφού του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.«Έχω δεχτεί πάρα πολλά κακοπροαίρετα σχόλια. Λένε πως επειδή τραγουδάω τραγούδια του αδερφού μου, το εκμεταλλεύομαι. Έχω ακούσει άσχημα πράγματα, ότι γενικά τον μιμούμαι», ανέφερε.
«Αν καθόμουν να με επηρεάζουν τα κακοπροαίρετα σχόλια… Ένα αρνητικό που έχει βάση, να το ακούσω, γιατί μπορεί να με βελτιώσει. Αλλά να ασχολούμαι με αυτά; Θα έχανα τον στόχο μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Leave a Comment