Στο χθεσινό live του J2US η εμφάνιση του Λευτέρη Μητσόπουλου και της Λόλας, που τραγούδησαν το κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα «Συγκινητικά συγκινήθηκα», δίχασε την κριτική επιτροπή.

Όλοι οι κριτές του J2US εμφανίστηκαν μπερδεμένοι με αυτό που άκουσαν και η Δέσποινα Βανδή, σχολίασε ότι δεν της έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.«Δεν ξέρω τι συμβαίνει… Δεν κατάλαβα, αισθάνομαι ότι κάτι ήταν λάθος. Αυτό προσπαθώ να βρω και να προσδιορίσω. Νομίζω δεν ακούγατε καλά. Ξέρω ότι είστε καταπληκτικοί αλλά ήταν όλο λάθος. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Αυτή την φορά ήταν κάτι πολύ περίεργο. Δεν μου έχει ξανατύχει να μην μπορώ να βρω… Εσείς το ακούγατε καλά» είπε η Δέσποινα Βανδή.
«Συμφωνώ απόλυτα με την Δέσποινα» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή με τη σειρά της. Ωστόσο ένα μύνημα του Διονύση Σχοινά στην σύζυγό του, ήταν που «διαλεύκανε» την υπόθεση.Πιο συγκεριμένα η Καίτη Γαρμπή είπε στον αέρα του μουσικού σόου: «Με συγχωρείτε για την παρέμβαση. Μπορώ να πω κάτι; Μόλις εδώ πήρα ένα μήνυμα, το οποίο μου το στέλνει ο αγαπημένος μου ο άνδρας. Φιλάκια Διονυσάκη, αγάπη μου. Μου γράφει και σέβομαι πάρα πολύ τη γνώμη του σαφώς. Δεν ξέρω τι ακούτε εκεί. Αυτό που ακούμε εμείς, είναι ότι τα παιδιά είναι μια χαρά. Άμα το λέει ο Διονύσης, αλλάζω τον βαθμό μου τώρα» είπε η Καίτη Γαρμπή.

Leave a Comment