«Πρέπει Δεν Πρέπει», τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος στο νέο single του.Μετά την επιτυχία του «Όσο Τίποτα Σε Θέλω», ο δημοφιλής τραγουδιστής επανέρχεται με ένα ακόμη τραγούδι που προσδοκά να έχει την ίδια απήχηση στο κοινό και τις ραδιοφωνικές συχνότητες.
Το νέο single του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Πρέπει Δεν Πρέπει» είναι ένα τραγούδι που ξυπνά νοσταλγικές αναμνήσεις.
Ένα τραγούδι δυναμικό, πλημμυρισμένο με ήχους και δυνατή ενορχήστρωση.
«Πρέπει δεν πρέπει σε θέλω ακόμα / Δε λειτουργεί το μυαλό με άλλο σώμα / Πρέπει δεν πρέπει για σένα ακόμα είμαι εδώ / Πρέπει δεν πρέπει αλήθεια μου λείπεις / Κατάλαβέ το εδώ μόνο ανήκεις / Πρέπει δεν πρέπει για σένα υπάρχω και ζω», τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Τη μουσική του «Πρέπει Δεν Πρέπει» υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι, ενώ οι στίχοι του single ανήκουν στον Γρηγόρη Βαξαβανέλη.
Όπως αναφέρθηκε, το «Πρέπει Δεν Πρέπει» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορεί ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά το «Όσο Τίποτα Σε Θέλω», το οποίο αποκαλύφθηκε τον προηγούμενο Ιούνιο και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 5,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 1,6 εκατομμύρια streams στο Spotify.
Το «Όσο Τίποτα Σε Θέλω» έφτασε επίσης μέχρι το No. 2 στο Ελληνικό Airplay Chart της MediaInspector.
Το νέο single του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «Πρέπει Δεν Πρέπει» κυκλοφορεί από τη Heaven Music αποκλειστικά στο Spotify.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δημοσιευθεί στο YouTube τo music video για το τραγούδι, το οποίο γυρίστηκε πρόσφατα στο μαγικό Παρίσι.
Το ακούσατε πρώτοι στον VIVA 88,3!
 

Leave a Comment