Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή ασκήθηκε στον γνωστό τράπερ με το ψευδώνυμο «Trannos».
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο Δικαστήριο. Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 9 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αξιωματικοί σταμάτησαν για έλεγχο το τζιπ που επέβαινε ο τραγουιστής, στις 04:10 τα ξημερώματα, στην συμβολή των οδών Ιάκχου και Περσεφόνης, στην Ομόνοια.Οι αστυνομικοί είχαν θεωρήσει ύποπτο το όχημα και για αυτό ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει.  Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα: ο 22χρονος τράπερ Trannos, ένας 31χρονος Ελληνας και δύο πολίτες Αλβανοί, ηλικίας 32 και 37 ετών .
Κατα τον έλεγχο, βρέθηκε ένα όπλο χωρίς άδεια. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και στους τέσσερις επιβαίνοντες και το όπλο κατασχέθηκε.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για όπλο τύπου γκλοκ με 6 φυσίγγια στον γεμιστήρα.Ο τράπερ Trannos είχε συλληφθεί πάλι, με την ίδια κατηγορία, στις 31 Μαΐου 2022, στο Μπουρνάζι.
Τότε, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, καθώς κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής. Όταν είχε αφεθεί ελεύθερος, ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει ένα Instagram story στο οποίο έλεγε, εστιάζοντας στον φακό: «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα και άλλο στο αμάξι».

Leave a Comment