Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε μία συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στην τραπ μουσική, αλλά και στα σχόλια ακούγονται αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.«Ακούω και τραπ κι ανατολίτικη μουσική και τη μουσική όλου του κόσμου.

Στη δική μας εποχή ήταν καλύτερα και τα λοιπά… όχι τα ίδια ήταν. Ακούγαμε κι εμείς τις ύβρεις στα τραγούδια και τραγούδια που μιλούσαν για ναρκωτικά, σκοτωμούς, δολοφονίες κι αυτοκτονίες. Είχαμε κι εμείς» δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.Όσον αφορά στα επικριτικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του με τημ Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Στην αρχή ναι με ενοχλούσαν τα σχόλια. Μετά σκέφτηκα ένα ρητό που λέει της κοντής τσ…ς, της φταίνε οι τρίχες και το ξεπέρασα».Με τη σειρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και σχολίασε την πρεμιέρα, που κάνει ο σύντροφός της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων.«Ο Χρήστος ήταν αγχωμένος και εγώ άφησα δύο προπονήσεις, για να τον βοηθήσω» είπε αρχικά.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν παίζουν μαζί ποδόσφαιρο: «Ο Χρήστος δεν θα αθληθεί ποτέ, τον παρακαλάω να βγάλει το σκύλο βόλτα, γιατί βαριέται».Όσον αφορά στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor All Star, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι σημείωσε πως είναι δύσκολο να μπει ξανά στο ριάλιτι, καθώς της έλειπαν οι γονείς της. Στη συνέχεια η Ασημίνα Χατζηανδρέου πρόσθεσε επίσης πως: «Το οικονομικό είναι ένα κριτήριο για να πας κάπου. Δεν ήμουν το πορτοφόλι του Δάντη, όπως λένε πολλοί. Κυκλοφορούσα με 5 ευρώ στο πορτοφόλι μου».
 

Leave a Comment