Ο Δημήτρης Σχοινάς έκανε πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και όπως είναι φυσικό, οι γονείς του, Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή δεν έλειψαν από το πλευρό του.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν φυσικά, την οικογένεια και οι τρεις τους έκαναν δηλώσεις σχετικά με την χρονιά που φτάνει προς το τέλος της.Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ηappy Day», ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε αρχικά: «Το 2022 ήταν… κουκουρούκου! Με στεναχώρησαν οι βλακείες που έγιναν και βγήκαμε στα κανάλια, χωρίς να υπάρχει λόγος».Συμπλήρωσε μάλιστα, για τη νέα χρονιά: «Για το 2023, εύχομαι ειρήνη. Νομίζω ότι αυτή τη χρονιά, την χρειαζόμαστε πιο πολύ από όλες τις άλλες. Να αγαπάμε τον άλλο περισσότερο και να είμαστε λιγότερο αυστηροί με τους άλλους».
Η Καίτη Γαρμπή με τη σειρά της δήλωσε στην κάμερα: «Βρεθήκαμε στο τηλεοπτικό προσκήνιο και για καλό, αλλά και για κακό σκοπό. Το κακό δεν το επιδιώξαμε εμείς, άλλοι το ξεκίνησαν και άλλοι το έκαναν. Όμως, τέλος καλό, όλα καλά, είμαστε μια χαρά».

Leave a Comment