Μερικά ερωτήματα για τους «Πυξ Λαξ» κλήθηκε να απαντήσει ο Φίλιππος Πλιάτσικας, σε συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στούντιο 4» καιανάμεσα σε όσα είπε, θυμήθηκε και την πορεία του ως μέλος του συγκροτήματος Πυξ Λαξ.
«Δεν ξέρω αν μπορεί άλλος άνθρωπος να βιώσει αυτά που βιώσαμε. Εμείς βιώσαμε πράγματα που δεν τα περιμέναμε και τα διαβάζαμε στα βιβλία ως ροκ μυθολογία. Το φαινόμενο των συναυλιών των Πυξ Λαξ -ακόμα και σήμερα που μιλάμε, που από το 2018 έχουμε επανενωθεί και παίζουμε τα καλοκαίρι παρέα- η επαφή που υπάρχει κυρίως με τους νέους ανθρώπους, μας έχει εκπλήξει κι εμάς. Είναι γενιές που μεγαλώνουν διαλέγοντας και ξαναδιαλέγοντας κι ανακαλύπτοντας τα τραγούδια μας. Βλέπουμε παιδιά να λειτουργούν, όπως οι συνομήλικοί τους τη δεκαετία του ’90» είπε αρχικά.«Ακόμα κι οι τσακωμοί μας ήταν με αγάπη. Ήταν τσακωμοί για το καλλιτεχνικό μέρος. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ για λεφτά ή για το ότι κάποιος ήθελε να προβληθεί περισσότερο από τον άλλον. Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό στους Πυξ Λαξ… Το 2004 πήραμε τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε και πολύ καλά κάναμε, γιατί είδαμε ότι σαν συγκρότημα τότε η πορεία δεν θα ήταν ανάλογη. Βγήκε σε καλό σε όλους μας» πρόσθεσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Leave a Comment