Το βράδυ του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε ένα ακόμη live στο «J2US» και το ζευγάρι που αποχώρησε είναι η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης.

Τα ζευγάρια κλήθηκαν να πουν δύο τραγούδια. Το δεύτερο για τους Ιωάννη Μελισσανίδη και Μελίνα Μακρή ήταν το «Ξενύχτησα στην πόρτα σου» και η ερμηνεία του μουσικού ζευγαριού στάθηκε αφορμή να έρθει μία on air διαφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιονίκη και τη Δέσποινα Βανδή.
Η Δέσποινα Βανδή είπε για την performance του ζευγαριού: «Η σωματοποίηση στο τραγούδι ήταν κάτι που εγώ θα το πήγαινα διαφορετικά. Δεν καταλάβαινα στο στήσιμο σου που πάει, αν πας να το χορέψεις και στο τέλος είδα πως το έκανες αυτό» και πρόσθεσε: «Έβλεπα δύο ανθρώπους πάνω στη σκηνή με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Η Μελίνα ήταν στο τραγούδι έτσι ακριβώς όπως το αντιλαμβανόταν, εσύ χαμογελούσες και γω αισθανόμουν πως σε αυτό το κομμάτι δεν χωράει χαμόγελο».
Με τη σειρά του, ο Ιωάννης Μελισσανίδης της απάντησε:
«Εκεί που το ένιωσα το έκανα, Δέσποινα. Εκεί που πέταξα κάτω το σακάκι ήταν σαν να πατάω κάτω τον θάνατο ή το πόδι που χτυπούσα κάτω έβγαινε από την καρδιά μου σαν να χτυπάς κάτω τον θάνατο».«Είναι πολύ εύστοχο αυτό που λες Δέσποινα αλλά και στον θάνατο χαμογελάμε. Δηλαδή όταν πας στον θάνατο και δεν φοβάσαι, χαμογελάς στον θάνατο. Αυτό είχα στο μυαλό μου Δέσποινα. Στον θάνατο χαμογελάς και του λες «έλα, όποτε θες έλα, εδώ είμαι». Εγώ έτσι το ένιωσα και έτσι το έβγαλα. Δεν χαμογελούσα γιατί είχα την διάθεση τραλαλά τραλαλό» συνέχισε.
Τότε, ο Σταμάτης Φασουλής ζήτησε τον λόγο από τον παρουσιαστή και επενέβη για να πει: «Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τον θάνατο. Πώς σας έχει έρθει όλο αυτό με τον θάνατο; Παιδιά τι λέτε; Τι βλακείες είναι αυτές; Το τραγούδι λέει “ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ” γιατί εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ. Δηλαδή στον έρωτα σου».
 

Leave a Comment