Η Adele αποκάλυψε στους χιλιάδες θαυμαστές της, που συγκεντρώθηκαν στο «Colosseum» του «Caesars Palace» για να την απολαύσουν επί σκηνής, πως ξεκίνησε ξανά την ψυχοθεραπεία.
Η Βρετανή σταρ έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τη ζωή της και τη σχέση της με την ψυχοθεραπεία, καθώς στο παρελθόν αποτελούσεαναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.
Όπως αποκάλυψε τώρα από τη σκηνή του «Colosseum», την περίοδο που πήρε διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, Σάιμον Κόνεκι, επισκεπτόταν τον ψυχολόγο της μέχρι και πέντε φορές τη μέρα.«Ξεκίνησα και πάλι την ψυχοθεραπεία. Την είχα σταματήσει για κάποια χρόνια, το χρειαζόμουν», δήλωσε αρχικά. «Την περίοδο του διαζυγίου, έκανα μέχρι και πέντε συνεδρίες για ψυχοθεραπεία την ημέρα. Τώρα, το κάνω, γιατί θέλω να σιγουρευτώ ότι κάθε εβδομάδα βελτιώνομαι και να είμαι βέβαιη, πως μπορώ να σας δώσω τα πάντα», συμπλήρωσε η Adele.
Tόνισε επίσης, πως οι δημόσιες εμφανίσεις και οι συναυλίες της προκαλούν τρόμο. Ειδικά το γεγονός ότι πρέπει να εμφανιστεί μπροστά σε τόσο μεγάλο πλήθος και να μην πάει τίποτα στραβά.
Εξήγησε λοιπόν, πως η θεραπεία είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να τη βοηθήσει να διαχειριστεί το άγχος της και να εξαφανίσει τον φόβο της. Το μόνο που την ενδιαφέρει όπως είπε, είναι να συνεχίζει να ανεβάζει την καριέρα της.«Αυτή την εβδομάδα, οι συνεδρίες που έκανα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Αφορούσαν ακριβώς αυτές τις εμφανίσεις, ήμουν πολύ συναισθηματική. Λατρεύω να δημιουργώ μουσική, αλλά κάτι υπάρχει στις ζωντανές εμφανίσεις που με φοβίζει και με γεμίζει τρόμο. Για τον λόγο αυτό, δεν είμαι καλλιτέχνιδα που κάνει πολλές περιοδείες. Την τελευταία φορά, το έκανα μόνο και μόνο για να αποδείξω ότι μπορώ», εξήγησε.
Όπως είπε κλείνοντας, νιώθει πως αυτή την περίοδο είναι «πιο ευτυχισμένη από ποτέ». Πιθανότατα βέβαια, αυτό να οφείλεται και στην προσωπική της ζωή, η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο.
Στο πλευρό της τον τελευταίο χρόνο, βρίσκεται ο Ριτς Πολ, ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ των μεγαλύτερων αστέρων του NBA.
Σε συνέντευξή της στο Elle πρόσφατα, η Adele είχε δηλώσει για εκείνον: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη! Έχω πάθει εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά. Είμαι νοικοκυρά και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Όμως αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Λας Βέγκας. Θέλω να τα καταφέρω».
 
 
«Δεν είμαι παντρεμένη, είμαι απλά ερωτευμένη. Είμαι τόσο ευτυχισμένη όσο ποτέ άλλοτε. Θα μπορούσα κάλλιστα να είμαι παντρεμένη», συμπλήρωσε στη συνέχεια, αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Ριτς Πολ.

Leave a Comment