Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συνεργασίας της με την Καίτη Γαρμπή, αλλά και το πρόσφατο σχόλιο του Διονύση Σχοινά που αναφερόταν στην ίδια.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η τραγουδίστρια αναφέρθηκε ακόμη, στην πρόταση που της είχε γίνει να συμμετάσχει ως coach στο «J2US», λέγοντας:
«Μου έχει γίνει πρόταση να πάω ως κριτής στο J2US και αρνήθηκα γιατί είναι κάτι που δε με ενδιαφέρει. Σαν κριτής ναι, θα με ενδιέφερε να πάω. Γιατί όχι και με την ίδια ομάδα;».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή στο J2US. Σαν φήμη το έχω ακούσει, αλλά πρόταση δεν μου έχει γίνει. Αν οι συνθήκες είναι αυτές που αρμόζουν και το επιτρέπουν σε εμένα και στον άλλο καλλιτέχνη και οι προϋποθέσεις είναι αυτές που πρέπει, βεβαίως, γιατί όχι; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με την Καίτη Γαρμπή και δε νομίζω να έχει κι εκείνη».Τέλος, για τη δήλωση του Διονύση Σχοινά στην οποία την αποκαλούσε «άνθρωπο της ζωής του», η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε: «Δεν έχω δει ακριβώς τι είπε ο Διονύσης Σχοινάς, αλλά αν το είπε έτσι, τον ευχαριστώ πολύ».
 
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Leave a Comment