Η Ήβη Αδάμου έχει επανέλθει στα μουσικά δρώμενα, κυκλοφορώντας νέα τραγούδια και πραγματοποιώντας νυχτερινές εμφανίσεις.

Η τραγουδίστρια που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor το 2009, φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Διονύση Σχοινά, ενώ απολαμβάνει και στιγμές με την κόρη της και τον σύντροφό της.
Η 29χρονη τραγουδίστρια εδώ και περίπου δέκα χρόνια είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ανατολή, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2018 και σήμερα είναι 4,5 ετών.
Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Ήβη Αδάμου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους, σημειώνοντας: «All I want for Christmas…», ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά στους ακόλουθούς της.
 
Δείτε τη φωτογραφία 
 
 
Η Ήβη Αδάμου πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τη μητρότητα και τη δουλειά της: «Θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη στο να μη νιώθω τόσες τύψεις ως μαμά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα, δεν είναι για διασκέδαση, δουλεύω. Πρέπει όμως και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη, έτσι πρέπει να γίνεται. Πλέον τα έχω μάθει όλα, δουλεύω στον αυτόματο. Είμαι οργανωτική αλλά όταν κάτι αλλάζει απότομα, λίγο αποσυντονίζομαι. Πάντα το ξαναβρίσκω. Χρειάζεται βοήθεια, ανθρώπους γύρω σου να σε στηρίζουν, να σε καταλαβαίνουν, να σε εκτιμούν. Αλλιώς, όλο αυτό δεν βγαίνει».

Leave a Comment