Η Ήβη Αδάμου εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εκπλήσσοντας τον Νίκο Μουτσινά.

Η τραγουδίστρια καθισμένη πάνω σε ένα πιάνο τραγούδησε και το νέο της κομμάτι με τίτλο «Ρίξε Με».
Η τραγουδίστρια στη συνέχεια, παραχώρησε και μία σύντομη συνέντευξη στον παρουσιαστή της εκπομπής και έκανε λόγο για τη μητρότητα και τη ζωή της, την οποία μοιράζει ανάμεσα στην Αθήνα και την Αλεξανδρούπολη. Επιπλέον η Ήβη Αδάμου η οποία φέτος βρίσκεται σε γνωστό νυτερινό κέντριο της Αθήνας και τραγιουδά μαζί με τον Διονύση Σχοινά αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
«Θέλω λίγη δουλίτσα ακόμη στο να μη νιώθω τόσες τύψεις ως μαμά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα, δεν είναι για διασκέδαση, δουλεύω. Πρέπει όμως και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη, έτσι πρέπει να γίνεται» ανέφερε αρχικά η Ήβη Αδάμου.«Πλέον τα έχω μάθει όλα, δουλεύω στον αυτόματο. Είμαι οργανωτική αλλά όταν κάτι αλλάζει απότομα, λίγο αποσυντονίζομαι. Πάντα το ξαναβρίσκω. Χρειάζεται βοήθεια, ανθρώπους γύρω σου να σε στηρίζουν, να σε καταλαβαίνουν, να σε εκτιμούν. Αλλιώς, όλο αυτό δεν βγαίνει» είπε η τραγουδίστρια για τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ήβη Αδάμου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ως κριτής ή coach σε κάποιο talent show, όπως το J2US, εάν της το επέτρεπε το πρόγραμμα της δουλειάς και της μητρότητας, ενώ προσκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να τραγουδήσουν μαζί στη σκηνή του ΒΟΧ.
 
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Leave a Comment