Σε δηλώσεις δημοσιογράφων απάντησε η Καλομοίρα Σαράντη η οποία αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα για το MadWalk.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά και για το αν θα συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του Fame Story.Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στις κάμερες μια ρεπόρτερ τη ρώτησε «ποια 5 υλικά βάζει στα μελομακάρονα». Η τραγουδίστρια το σκέφτηκε για λίγο και απάντησε «ντομάτα, κρεμμύδι…» με τους υπόλοιπους ρεπόρτερ να της εξηγούν ότι τη ρώτησε τι υλικά χρησιμοποιεί για να φτιάξει το γλυκό.
Τότε, η Καλομοίρα απάντησε ότι άκουσε «μακαρόνια» και όχι «μελομακάρονα», αντιμετωπίζοντας με χιούμορ – όπως πάντα – το σαρδάμ της μπροστά στις κάμερες.Μιλώντας για ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα είπε ότι θα το ήθελε αλλά ακόμα δεν γίνεται επειδή «τα παιδιά μου πάνε σχολείο, έχουν τους φίλους τους, γιαγιάδες και παππούδες τους στην Αμερική, γι’ αυτό δεν θέλω να το κάνω».
Πάντως, είναι ανοιχτή στην πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή για το Fame Story, σε περίπτωση που το ριάλιτι τραγουδιού επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση. «Θα το σκεφτόμουν σοβαρά, πιστεύω θα μπορούσα να δώσω καλές συμβουλές στα παιδιά».

Leave a Comment