Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη υπέροχες μουσικές, εξαιρετικές ερμηνείες και ξεχωριστούς καλεσμένους, ο Παντελής Κυραμαργιός και οι No Pasaran παρουσίασαν το άλμπουμ τους «Προσωρινά Αιώνιοι», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Η παρουσίαση του δίσκου έγινε το βράδυ της Τετάρτης, 14 Δεκεμβρίου, στο «Σταυρός του Νότου – Club», παρουσία κοινού και με τη συμμετοχή του Γιάννη Κότσιρα και του Χρήστου Μάστορα, δύο ερμηνευτών που συμμετέχουν σε κομμάτια του «Προσωρινά Αιώνιοι».Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Παντελής Κυραμαργιός παρουσίασαν επί σκηνής το «Άκουσα Κλειδιά», που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η επί σκηνής σύμπραξη του Χρήστου Μάστορα με τον Παντελή Κυραμαργιό, ο οποίος ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES.Εκτός από το τραγούδι «Πέλφε», που τραγουδούν μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο άλμπουμ, ερμήνευσαν και ένα από τα τραγούδια που είχαν γράψει παρέα, πριν από αρκετά χρόνια, ως συγκρότημα.
Το «Προσωρινά Αιώνιοι» περιλαμβάνει 10 τραγούδια και ακροβατεί σε διάφορα είδη, με κοινό παρονομαστή μια ομάδα με ετερόκλητες απόψεις. Εκτός από τους No Pasaran, ο Παντελής Κυραμαργιός ενώνει τις δυνάμεις του με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννη Κότσιρα, Χρήστο Μάστορα και Αφανή Ήρωα.
Όλα τα έσοδα από το άλμπουμ θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου.
 
 

Leave a Comment