Ο Νικηφόρος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον λόγο που είχε αρνηθεί να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», πριν λίγο καιρό, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στη φιλία του με τη Δήμητρα Κατσαφάδου.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και ξεκαθάρισε πως την προηγούμενη φορά που τον κάλεσε, κοιμόταν. «Δεν παίρνετε ποτέ τους τραγουδιστές τόσο νωρίς το πρωί. Κοιμούνται», δήλωσε με χιούμορ σχετικά με το τηλέφωνο που έκλεισε στην παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα πριβέ δείπνο που είχε οργανώσει για ορισμένους δημοσιογράφους πριν λίγο καιρό. Όπως είπε, δεν περίμενε να ακολουθήσουν και οι τηλεοπτικές κάμερες.
«Η πρόσκληση ήταν αποκλειστικά για δημοσιογράφους, για να κάνουμε ένα δείπνο και να γνωριστούμε καλύτερα, να μιλήσουμε μεταξύ μας, κατ’ ιδίαν. Όταν μου είπαν ότι υπάρχουν κάμερες, είπα “παιδιά, το ξέρετε ότι δεν μιλάω για τα προσωπικά μου”. Μάλιστα, αυτός ήταν ο λόγος που το κάναμε πριβέ, χωρίς κάμερες», είπε.«Φτάνω λοιπόν, εκεί και βλέπω τις κάμερες. Είχε βγει κι ένα θέμα στον αέρα εκείνη την περίοδο για την προσωπική μου ζωή και το κάλεσμα ήταν για δημοσιογράφους μόνο. Θεώρησα λοιπόν, πως ήρθαν μόνοι τους», συμπλήρωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στη φιλία που τον συνδέει με τη Δήμητρα Κατσαφάδου και τις φήμες τους ήθελαν μαζί.
«Στην αρχή το πήρα σαν πλάκα. Με τη Δήμητρα έχουμε βγει έξω, έχουμε πάει έξω μαζί, έχουμε κοινές φωτογραφίες, ερχόταν να με δει στο μαγαζί, μου φάνηκε περίεργο αυτό που έγινε τώρα. Ήμουν έξι χρόνια σε σχέση, μάθατε ποτέ τίποτα; Και μάλιστα, δεν κρυβόμουν και ποτέ, απλά δεν πήγαινα χέρι-χέρι σε μια πρεμιέρα. Θα πήγαινα στο σινεμά, θα πήγαινα για φαγητό, όπως όλα τα ζευγάρια. Αν δεν το προκαλέσεις, δεν γίνεται να υπάρχει δισανάλογο αποτέλεσμα», είπε κλείνοντας.

Leave a Comment