Στο περιοδικό «ΟΚ!» μίλησε ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μου είναι και ένα μάθημα. Στις σχέσεις μου δίνομαι ολοκληρωτικά. Θέλω να είμαι ελεύθερος να κάνω αυτό που θέλω, να πάω εκεί που θέλω. Δεν με απασχολεί αν θα ακούσω κάτι, αλλά προσπαθώ να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή», δήλωσε αρχικά.«Υπάρχει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μου το τελευταίο διάστημα. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά και απολαμβάνω στιγμές με τον άνθρωπό μου. Δεν θέλω να αναφέρομαι πολύ σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου, γιατί η κοπέλα μου είναι εκτός χώρου και θέλω να προστατεύω τη σχέση μου όσο μπορώ», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής.
 
 
Στη συνέχεια δήλωσε: «Μου αρέσει να ζω τον έρωτα στα άκρα. Αν δοθώ κάπου, το κάνω με όλη μου την καρδιά. Θέλω η σχέση μου αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου να μου δείχνουν εμπιστοσύνη, γιατί κάνω μια δουλειά που μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί. Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι πάντα τυπικός και σωστός. Μια φορά, θυμάμαι, ταξίδεψα νύχτα με το αεροπλάνο για να συναντήσω την τότε σχέση μου κι αυτό ήταν μεγάλη υπέρβαση για μένα γιατί φοβάμαι πάρα πολύ τα αεροπλάνα. Αλλά έχω κάνει και πράγματα που έχω μετανιώσει. Έχω φύγει, ας πούμε, κουρασμένος μετά τη δουλειά από το μαγαζί για να οδηγήσω στην άλλη άκρη της Αθήνας επειδή είχα κάνει λάθος και ήθελα να το διορθώσω».
Τέλος, αποκάλυψε: «Οι γυναίκες με φλερτάρουν. Στο Instagram, επίσης, δέχομαι αρκετά μηνύματα που μου εκφράζουν τον θαυμασμό τους. Στο παρελθόν είχα μια κοπέλα που ζήλευε αρκετά και παραπονιόταν. Στην ηλικία που είμαι όμως το έχω φιλοσοφήσει και καταλαβαίνω πως η αναγνωρισιμότητα είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Θέλω η κοπέλα που είναι δίπλα μου να μπορεί να διαχειριστεί το φλερτ που δέχομαι, πάντοτε και με τη δική μου βοήθεια, ώστε να προχωράω χωρίς να υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί. Είμαι άνθρωπος που επικοινωνεί πολύ με τον κόσμο, μου αρέσει».

Leave a Comment