Παραδοσιακή μαμά, δηλώνει, η Πάολα και γι’ αυτό φροντίζει να συμβουλεύει την κόρη της Παολίνα.

Με αφορμή την έναρξη του σχήματος στο οποίο τραγουδά μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο, η Πάολα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha και αναφέρθηκε στις συνεργασίες της, στα κιλά αλλά και στη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή της.«Δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμένα κακή συνεργασία κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό. Το ξέρετε διαφορετικά από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ τίποτα, ήταν όλα καλά», σημείωσε η Πάολα.«Δεν έχει συμβεί ποτέ σε εμένα κακή συνεργασία κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό. Το ξέρετε διαφορετικά από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Σε εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ τίποτα, ήταν όλα καλά», σημείωσε η Πάολα.Σε ότι αφορά τις συμβουλές που δίνει στην κόρη της Παολίνα, αυτές είναι: «Να είσαι έξυπνη και να προσέχεις τον εαυτό σου. Είμαι φουλ παραδοσιακή μαμά».
«Παλιά ντυνόμουν πολύ εκκεντρικά. Τώρα νομίζω είμαι πιο ήσυχη. Μεγαλώνοντας έρχεται και ο κορεσμός, τα απομυθοποιείς κιόλας. Δεν μου κάνουν πια τα ρούχα από παλαιότερες εμφανίσεις. Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά μάλλον αρχίζω να αλλάζω. Υπάρχουν τα ρούχα μου, αλλά δεν μου κάνουν. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω γυμναστεί» τόνισε η τραγουδίστρια.
«Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου, όπου είναι αυτό. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα εκεί θα ξαναγυρίσω. Θα κάνω ό,τι είναι να κάνω και θα γυρίσω εκεί από όπου δεν έχω φύγει ποτέ μου», σημείωσε η Πάολα.

Leave a Comment