Πρεμιέρα έκανε ο Γιάννης Κότσιρας και η παράσταση “Κατάστρωμα Α” τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο κατάμεστο θέατρο Ακροπόλ, όπου το κοινό καταχειροκρότησε τον γνωστό ερμηνευτή.

Μαζί με τους ηθοποιούς Γιώργο Γάλλο και Νάνσυ Μπούκλη, μάγεψαν το κοινό και το ταξίδεψαν σε μια βραδιά γεμάτη από τραγούδια και ξεχωριστές ερμηνείες, με μια ιστορία που αγγίζει τις καρδιές όλων μας.
 
 
Σε αυτή την μεγάλη βραδιά, πολλοί ήταν οι φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Κότσιρα που τον τίμησαν. Ανάμεσα τους ο Γιώργος και Άννα Νταλάρα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μαζί με την Ελένη Ράντου, ο Γιώργος Περρής και ο Γιώργος Λιάγκας.
Μέσα από την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία στο κατάστρωμα ενός πλοίου της γραμμής, ξεδιπλώνεται η μουσική πορεία του Γιάννη Κότσιρα, με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια από τη σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων μας δημιουργών. Μια ιστορία για την ελπίδα, πως στο τέλος κάθε ταξιδιού υπάρχει πάντα κάποιο λιμάνι να μας περιμένει.
 

Leave a Comment