Η ανατρεπτικότερη συνεργασία της χρονιάς, την πιο αναπάντεχη στιγμή, είναι εδώ.

Οι REC, το No. 1 urban pop συγκρότημα και η pop star Ilenia Williams ηχογράφησαν το απόλυτο χορευτικό hit και στέλνουν «Μήνυμα» με παραλήπτες όλους εσάς και την κορυφή των charts.Η νέα δισκογραφική πρόταση των REC έχει την υπογραφή του ιδρυτή και frontman του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη, που για ακόμη μια φορά συνεργάζεται με τον ταλαντούχο Δημήτρη Ζαρογιάννη.
Τους στίχους έγραψε ο hitmaker Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο οποίος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους REC, ενώ τη στιχουργική πινελιά του στο rap πρόσθεσε και ο Άρης Λουμάκης.Το «Μήνυμα» είναι ένα άκρως χορευτικό single που περιγράφει έναν έρωτα γεμάτο έντονες επιθυμίες από την πρώτη στιγμή.Στο music video για το «Μήνυμα», το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθετική ματιά του Alex Κωνσταντινίδη, βλέπουμε τον Άρη Λουμάκη, τον Mike Βασιλειάδη και την Ilenia Williams σε ρόλους που δεν περιμένουμε.
Σε ρόλο – έκπληξη εμφανίζεται επίσης ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.Το «Μήνυμα» κυκλοφορεί από την REC Music Records με την ευγενική παραχώρηση της Ilenia Williams από την Panik Records.Οι REC και η Ilenia Williams θα συνεργαστούν το επόμενο διάστημα και on stage, με εκρηκτικά lives σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
 
[youtube url=”https://youtu.be/mUml_t2NSLw” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]
 
 

Leave a Comment