Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της διανύει η Σακίρα, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάτημα καλείται να διαχειρίστεί κρίσιμες καταστάσεις.

Από τη μία το διαζύγιο και η νέα σχέση του Ζεράρ Πικέ και από την άλλη οι κατηγορίες για φορολογική απάτη εις βάρος της, φέρνουν την Κολομβιανή σταρ σε πολύ δύσκολη θέση.Με αφορμή την παρουσία της στα δικαστήρια για να διευθετήσει τα ζητήματα επιμέλειας των δύο γιων της, Σάσα και Μίλαν, οι ρεπόρτερ που την περίμεναν εκεί της έκαναν διάφορες ερωτήσεις και μία από αυτές αφορούσε τη φημολογούμενη σχέση της με τον δάσκαλο του σερφ, που της κάνει μαθήματα.
Σύμφωνα με την ισπανική El País, η Σακίρα αρνήθηκε ότι έχει σύντροφο και παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τα παιδιά της.
«Από σεβασμό για τα παιδιά μου και την ευάλωτη στιγμή που περνούν, ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν τις εικασίες. Δεν έχω σύντροφο και τίποτα άλλο πέρα από το να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στα παιδιά μου και στην ευημερία τους» φέρεται να είπε η τραγουδίστρια.

Leave a Comment